10 daagse vlieg busrondreis Highlights van de Zuid Adriatische kust

Gaat u mee op deze ontdekkingstocht door drie Balkanlanden: Kroatië, Montenegro en Bosnië? Een veelzijdige reis met ruimte voor zowel cultuur, natuur als ontspanning.

Soort Accomodatie: Hotel

€ 849.00

Meer informatie

Kroatië
Product
 

8 daagse fly drive Eilandhoppen van Krk naar Rab

Nee, het is geen geheimtaal, het zijn de namen van twee van de mooiste eilanden van Kroatië. Ongekend mooie baaien, prachtige natuur en cultuur en veel shopmogelijkheden. Deze reis biedt het allemaal, en meer.

Soort Accomodatie: Hotel

€ 633.00

Meer informatie

Kroatië
Product
 

8 daagse rondreis Kroatië, Istrië Dalmatië

8-daagse rondreis Kroatië, Istrië & Dalmatië

Op het Kroatische schiereiland Istrië keer je in Pula al meteen terug naar de Romeinse tijd. De immense arena was het domein van de gladiatoren. Geniet van prachtige zonsondergangen aan de Adriatische Zee en proef de sfeer in karakteristieke steden aan de Dalmatische kust, waaronder Split en Dubrovnik. Wandel door kleinere, maar minstens zo gezellige visserssteden als Poreç en Rovinj. Oude grandeur straalt je tegemoet in Opatija. Natuur overweldigt tijdens een wandeling langs de schitterende heldere meren van Plitvice. Een fantastische vakantiebestemming, een pracht van een rondreis.

Soort vakantie: Zonvakantie

Aanvullende informatie: ,

Klantenwaardering: 8.4 Let op sommige aanbieders werken met een max. waardering van 5

€ 742.00

Meer informatie

Kroatië
Product
 

8 daagse rondreis Hoogtepunten van Kroatië

8-daagse rondreis Hoogtepunten van Kroatië

Alle highlights van het prachtige Kroatië bezoek je in deze 8 daagse rondreis. Bezoek de grandeur van weleer in Opatija. Beleef het ene na het andere 'oh' 'ah' moment tijdens een wandeling in de Plitvice Meren. En ga cultuur snuiven in Split. Vergeet dan vooral een bezoek aan het op UNESCO werelderfgoed staande paleis van Diocletianus niet.

Soort vakantie: Autovakantie

Aanvullende informatie: ,

Klantenwaardering: 8.5 Let op sommige aanbieders werken met een max. waardering van 5

€ 400.00

Meer informatie

Kroatië
Product
 

15 daagse rondreis Eilandhoppen Kroatië compleet

15-daagse rondreis Eilandhoppen Kroatië compleet

Stap uit je comfort zone en verblijf op eiland, of drie. Het warme welkom van de locals op Brac, gecombineerd met het hippe van Hvar om af te sluiten in klein Dubrovnik, eiland Korcula. Drie totaal verschillende eilanden en toch hebben ze een paar dingen gemeen. Je bent overal even welkom, je proeft lokale lekkernijen, geniet van enorm veel zonuren per dag en komt met fantastische vakantieverhalen thuis. Kom mee op een avontuur om nooit te vergeten.

Soort vakantie: Autovakantie

Aanvullende informatie: ,

€ 1656.00

Meer informatie

Kroatië
Product
 

11 daagse rondreis Kroatië Compleet

11-daagse rondreis Kroatië Compleet

Leuke vakantieplaatsen met karakteristieke stadsharten en boulevards waar druk geslenterd wordt. Van palmboom naar palmboom met een zeebriesje door de haren. Waar op romantische pleinen de fonteinen vrolijk klateren en waar de terrassen goed gevuld zijn met vakantievierders. Robuuste vestingmuren en stadspoorten met daarachter heel veel moois. Proef de boeiende mix van Venetiaanse en Romeinse invloeden. En dan de natuur, zo verrassend! De blauwer dan blauw watervallen van Plitvice en Krka zoeken ruisend hun weg naar beneden. Kroatië in al haar pracht, dát wordt volop genieten van de mediterrane sfeer op het schiereiland Istrië en aan de Dalmatische Kust!

Soort vakantie: Rondreis

Aanvullende informatie: ,

Klantenwaardering: 7.1 Let op sommige aanbieders werken met een max. waardering van 5

€ 962.00

Meer informatie

Kroatië
Product
 

11 daagse rondreis In de voetstappen van Marco Polo

11-daagse rondreis In de voetstappen van Marco Polo

Soort vakantie: Autovakantie

Aanvullende informatie: ,

€ 1524.00

Meer informatie

Kroatië
Product
 

Wandelreis Kroatië, 8 dagen

Ontdek de wonderbaarlijke natuur van dit Balkan land. Slalom langs de uniek gekleurde meren, watervallen en kloven en bekijk historische steden.

Er is geen betere manier om het natuurschoon van Kroatië te ontdekken dan te voet. Al wandelend ontdek je de mooie natuur van de nationale parken en de vele watervallen. We lopen door diepe kloven met aan de top spectaculaire uitzichten. De routes voeren langs de uniek gekleurde meren van Plitvice, door nationale parken en langs ruige kusten. Ook een bezoek aan de historische stad Zadar ontbreekt niet tijdens deze wandelreis. br br Route br Rotterdam Zadar Vinjerac br Vinjerac, Plitvice nationaal park br Vinjerac, eiland Pag br Vinjerac, Paklenica nationaal park br Vinjerac, natuurreservaat Velebit, Kruparivier br Vinjerac natuurreservaat Velebit br Vinjerac, Ugljan br Vinjerac Zadar Rotterdam

Op basis van: PA

Soort vakantie: Wandelrondreizen

€ 1195.00

Meer informatie

Kroatië Wandel en Fiets
Product
 

8 daagse rondreis Beleef het echte Brac

8-daagse rondreis Beleef het echte Brac

Maak in deze fantastische 8 dagen mee hoe het leven is op het eiland Brač. Brač behoort tot een van de grootste eilanden van Kroatië en staat bekend om het “Zlatni Rat” strand, de gouden hoorn. En, men zegt dat het kalksteen voor het White House in Washington D.C. van Brač komt. Verken de omgeving met een safari tour. En, het mooiste uitzicht heb je op het hoogste punt van dit eiland, het Vidova Gora. Met een beetje geluk zie je Hvar en zelfs Italië. Je drinkt de lekkerste lokale wijnen en proeft de beste olijfolies van het eiland. En laat je locals je er alles over vertellen, je slaapt tenslotte in een appartement naast deze vriendelijke eilandbewoners.

Soort vakantie: Autovakantie

Aanvullende informatie: ,

Klantenwaardering: 7.4 Let op sommige aanbieders werken met een max. waardering van 5

€ 625.00

Meer informatie

Kroatië
Product
 

8 daagse rondreis Beleef het culinaire BraÄ

8-daagse rondreis Beleef het culinaire BraÄ

Soort vakantie: Rondreis

Aanvullende informatie: ,

€ 653.00

Meer informatie

Kroatië
Product
 

15 daagse rondreis Grand Tour Kroatië

15-daagse rondreis Grand Tour Kroatië

Neem de tijd. Geen dag hoef je je te haasten. Start deze reis in het gezellige Istrië en bezoek de toeristische badplaatsen als Porec en Rovinj. Vervolg de reis naar de adembenemende Kvarner Baai met de indrukwekkende Opatija Riviera, waar je overigens het lekkerste ijs van het hele land kan krijgen. En rij dan via de Plitvice Meren nog iets zuidelijker naar de Zadar Riviera.

Soort vakantie: Autovakantie

Aanvullende informatie: ,

Klantenwaardering: 8.1 Let op sommige aanbieders werken met een max. waardering van 5

€ 644.00

Meer informatie

Kroatië
Product