The Old Bakery

Beschrijving van uw vakantiehuis in Andalusië

U zult u onmiddelijk thuisvoelen in dit fijne vakantiehuis in Andalusië; de gastvrije eigenaresse wacht u bij aankomst op met huisgemaakte tapas en een glas wijn (of jus d'orange). De tuin en inrichting van Cortijo The Old Bakery verraden dat de eigenaren van dit prachtige huis zelf ook veel gereisd hebben. Het vakantiehuis is gevuld met 'souvenirs' uit onder andere Frankrijk en Marokko. In de enorme tuin van The Old Bakery staat zelfs een grote Marokkaanse woestijntent, die geheel exclusief tot uw beschikking staat tijdens uw vakantie. Bij binnenkomst waant u zich in een sprookje. Perzische tapijten op de vloeren, rondom loungebanken met grote, kleurrijke kussen en de Arabische lampen geven stemmig licht. Het vakantiehuis bevindt zich in een enorme tuin vol met beelden, zitjes, een prieel en een hangmat; dit mag geen tuin heten, dit is een park, een prachtig park. Vanuit uw privé infinity pool heeft u uitzicht over de cypressen en gazonnen van dit landgoed. In vroeger tijden liep de doorgaande weg tussen Sevilla en Granada langs uw vakantiehuis, destijds de bakkerij van het dorp. In de keuken treft u nog altijd de oude oven aan, die uiteraard niet langer in gebruik is. Als u op zoek bent naar ruimte en rust, dan is The Old Bakery het vakantiehuis voor u. 'Verdwalen' in de tuin, yoga of mediteren in de woestijntent of mijmeren in de infinity pool; dit is een heel bijzonder plek!

Omgeving van The Old Bakery

Op zo'n 15 minuten bevindt zich een typisch Andalusisch dorp met steile, nauwe straten met sinaasappelbomen, plantsoenen, terrasjes en witte huizen: Archidona. De autorit naar het dorp is op zich de moeite waard, slingerende wegen tussen de bergkammen door. Op de top van de berg, waar Archidona tegenaan gebouwd is, staat een klooster dat nog altijd in gebruik is. Het uitzicht vanaf dit punt reikt tot aan de horizon. Archidona telt verschillende boetiekjes en andere leuke winkels, ook zijn er twee grotere supermarkten en op de Plaza Ochivada is het heerlijk toeven op een zomeravond. Op dit plein bevinden zich meerdere restaurantjes in verschillende prijsklassen. Koningsteden Granada en Córdoba zijn binnen 1,5 uur vanaf uw vakantiehuis te bereiken, Málaga ligt op zo'n 50 minuten.

Indeling

U komt vanaf uw terras binnen in de kleine hal. Rechtdoor de ruime woonkeuken met eethoek, linksaf bereikt u de woonkamer met houtkachel en comfortabele banken. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich een kleine badkamer met douche en toilet. Op de begane grond bevindt zich tevens een slaapkamer met tweepersoonsbed. De stenen trap brengt u op de 1e etage, met 2 slaapkamers waarvan een met 2-persoonsbed en een met 2 eenpersoonsbedden. Tussen deze twee slaapkamers bevindt zich de ruimere badkamer, wederom met douche en toilet.

Opmerkingen

  • Mensen die iets slechter te been zijn kunnen op de begane grond verblijven.
  • Schaduwrijke privéparkeerplaats onder de bomen.
  • Borg van 200 euro voor aankomst. Na correcte oplevering ontvangt u deze retour
  • Let op! Het is níet mogelijk een optie te nemen voor The Old Bakery.
  • Dichtsbijzijnde vliegveld is Malaga (AGP), op ongeveer 45 minuten rijden.

Soort Accomodatie: Vakantiehuizen

Aanvullende informatie: Veel spelletjes,Hangmat in de tuin,Electrische bijverwarming,Houtkachel,Tv,WiFi internet,Barbecue,Buitenbar,Ligstoelen,Zwembad

€ 1190.00

Lees verder

Spanje Antequera Villanueva del Trabuco
Product