La Tinaja

Beschrijving vakantiehuis La Tinaja in Gaucín

La Tinaja ligt in aan de rand van het dorp Gaucín, in een rustig straatje. Het is een mooi gerenoveerd huis en warm ingericht. Vanuit de terrassen hebt u mooi uitzicht op dorp, vallei en bergen. Op een heldere dag ziet u de kustlijn van Marokko. Beneden is een gezellige zithoek bij de houtkachel en een eethoek bij de ruime keuken. Dit huis nodigt uit om veel buiten te zijn. Op de kleine patio is een plungepool, om op een hete dag even heerlijk af te koelen. Op de 1e verdieping is een terrasje met mooi uitzicht en de ochtendzon. Ook het dakterras biedt mooi uitzicht. Dit huis is ideaal voor liefhebbers van de combinatie dorpsleven en natuur. La Tinaja is een behaaglijk vakantiehuis ook in de koelere periodes. U bent zó in prachtig landschap met mooie velden, boomgaarden en ruige bergen.

Omgeving La Tinaja

Gaucín is een gezellig, typisch Andalusisch dorp met smalle straatjes. In Gaucín vindt u al uw boodschappen, bars en restaurants. Aan zee voor een dagje strand bent u met de auto in een half uur. Ronda bereikt u vanuit Gaucín via een mooie route in 40 minuten. Vanuit Gaucín bestaan veel wandelmogelijkheden.

Indeling

Begane grond: Zitgedeelte bij de houtkachel. Eethoek met eettafel. Ruime, goed ingerichte open keuken. Kleine patio met plungepool. Eerste verdieping: Slaapkamer met tweepersoonsbed en badkamer met ligbad, wc en wastafel. Slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en badkamer met douche, wastafel en wc. Trap naar dakterras.

Opmerkingen

• De plungepool is 2x2m en te gebruiken van 1 juni tot 30 september.
• Wifi-internet beschikbaar voor 20 euro per week (40 euro per maand).
• Uw auto parkeren kan op 200 m van het vakantiehuis.
• U kunt uw auto ook aan het begin van Gaucín neerzetten.
• La Tinaja is een grote pot waarin olijfolie werd bewaard, die u in de keuken ook zult aantreffen.

Soort Accomodatie: Vakantiehuizen

Aanvullende informatie: 40 autominuten van Gibraltar, Manilva en Ronda,Prachtige omgeving om te wandelen,Authentiek dorpshuis,Sfeervol gerenoveerd,Op loopafstand van winkels en restaurants,Wasmachine,Houtkachel,Meerdere terrassen,Plonsbad op de patio

€ 675.00

Lees verder

Spanje Serranía de Ronda Gaucin
Product