Finca Flora

Beschrijving van dit fijne vakantiehuis in Andalusië

Vanaf het terras van Finca Flora kijkt u uit op de omliggende bergen en in de verte naar Marbella en de zee. Finca Flora is een wat kleiner campohuis, dit laatste betekent dat het net buiten het dorp ligt; campo betekent platte land. Het vakantiehuis voor 2 kenmerkt zich door sfeer, ruimte, rust en eenvoud. Verwacht geen luxe, maar het zal u aan niets ontbreken. Ook honden zijn welkom in Finca Flora. Omgeven door een tuin en terrassen zodat er altijd wel een beetje zon of schaduw te vinden is. Met een koud drankje in uw hand op het dakterras vergeet u de drukke wereld om u heen. U kunt heerlijk afkoelen in het kleine zwembad (te gebruiken van 1 mei tot eind oktober).

Omgeving van Finca Flora

Deze finca ligt op loopafstand van het centrum van Ojén, naast Finca Ana, een Taha-huis voor 4 tot 8 personen. Het mondaine Marbella ligt op nog geen 20 minuten rijden. De directe omgeving nodigt uit tot wandelen, en Ojén zelf is een typisch Spaans bergdorp. Malaga bereikt u binnen een uur.

Indeling van dit vakantiehuis voor 2

Met alles op één verdieping is het huis overzichtelijk: een open keuken met kookgelegenheid, een koelkast en een magnetron. In de zithoek vindt u comfortabele banken en een smart tv zodat u alle gewenste zenders vanaf uw smartphone kunt streamen. De slaapkamer is voorzien van twee splinternieuwe bedden en een badkamer. De verbouwing van dit vakantiehuis is in 2021 afgerond. Het dagelijkse leven, als u niet onderweg bent naar het strand, de steden of de bergen, speelt zich af op het voorterras. Er is een grote eettafel en een barbecue. Het achterterras met meer schaduw is waar het zwembad is. Het zwembad wordt tijdens uw verblijf regelmatig schoongemaakt.

Opmerkingen

  • Er is een uitstekende WIFI verbinding (high speed 100Mb).
  • De finca is geschikt voor 2 volwassenen en 1 kind (maximum leeftijd 12 jaar).
  • Dichtstbijzijnde vliegveld is Malaga (AGP), op ongeveer een uur rijden.
  • Prijs exclusief schoonmaakkosten van € 100,-, ter plekke te voldoen.

Soort Accomodatie: Vakantiehuizen

Aanvullende informatie: Kinderbedje en kinderstoel,Barbecue,Open haard,Magnetron,Wasmachine,Ligstoelen,Zwembad,Smart Tv,WiFi internet

€ 600.00

Lees verder

Spanje Sierra de Malaga Ojén
Product