Casa del Museo

Beschrijving van vakantiehuis Casa del Museo

Casa del Museo is een recent gerestaureerde dorpswoning in het centrum van Ojén. Om de hoek op het dorpsplein zijn verschillende terrasjes, bars en restaurants. Een prima plek om het dorpsleven in een echt Andalusisch dorp te leren kennen. In de nabije omgeving zijn mooie wandelingen te maken maar ook zijn enkele mooie stranden gemakkelijk te bereiken. Aan de kust ligt Marbella met een mooi oud centrum met veel winkels en goede restaurants. De Nederlandse eigenaren runnen een hotel op loopafstand van Casa del Museo en tussen 1 april en 1 december kunt u gebruik maken van het verwarmde zwembad van het hotel. Bij hen kunt u dagelijks terecht en ze geven graag informatie over alles wat er te doen is in de nabije omgeving. Ook kunt u in de mooie patio van het hotel een ontbijtje bestellen. Casa del Museo is ook een goede plek om in de wat frissere maar zonnige wintermaanden te verblijven.

Nabije omgeving

In Ojén zijn verschillende winkels, bars en goede restaurants. Het stadje Marbella ligt op 15 minuten afstand. Enkele mooie stranden bereikt u in ongeveer 20 minuten. Málaga bereikt u in ongeveer 1 uur. De Nederlandse eigenaren geven u graag informatie over de beste restaurants, stranden en winkels. Ronda (1 uur), Sevilla en Córdoba (2.5 uur), Granada (2 uur).

Indeling van uw vakantiehuis in Andalusië

Begane grond: woonkamer met houtkachel. De sofa kan, indien gewenst, omgebouwd worden tot 2-persoonsbed. Open keuken met grote eettafel. Slaapkamer met badkamer.
Eerste verdieping: tweede slaapkamer met badkamer.
Via een 'tussenterras' met 'koffiebar' komt u op het ruime dakterras met ligstoelen, een eettafel en buitenkeuken met bbq en koelkast.

Opmerkingen

• In de maanden juli en augustus minimale verblijfsduur 1 volledige week. De overige maanden vanaf 4 nachten.
• In hotel La Posada del Angel, gelegen in het dorpscentrum, kunt terecht met vragen over het huis, voor informatie over de buurt, restauranttips en meer.
• U kunt gratis gebruik maken van het verwarmde en te overdekken hotelzwembad. (van 1/4 t/m 1/12).
• Dichtsbijzijnde vliegveld is Malaga (AGP), op ongeveer een uur rijden.

Soort Accomodatie: Vakantiehuizen

Aanvullende informatie: TV (satelliet met NL zenders),Gratis gebruik van zwembad nabijgelegen hotel,Houtkachel,Ligstoelen,Barbecue,Wasmachine,Vaatwasser,Airconditioning,WiFi internet

€ 762.00

Lees verder

Spanje Sierra de Malaga Ojén
Product