Wij bieden een groot aantal reizen naar populaire gebieden, zoals: Spanje, Turkije, Portugal, Kroatië, Italië, Frankrijk, Griekenland, Oostenrijk en Duitsland

Populaire Vakantiegebieden

vakantie dicht bij huis

Zin om er even uit te zijn, maar u wilt niet al te ver weg?  Bekijk ons aanbod van reizen dicht bij huis. Mooie bestemmingen in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.

Vakantie dicht bij huis

Onze verre bestemmingen

Je hebt het altijd al gewild?
Een keer een ander deel van de wereld zien?
Eens kennismaken met andere culturen?
Lekker verweg?

Onze verre bestemmingen

Jongeren reizen

Deze zomer bepaal je zelf waar je met de vakantie naar toe gaat!
Naar de middellandse zee, lekker feesten? Een avontuurlijke vakantie in zuid-amerika?

Aanbod Jongerenreizen

Hotel Alice Springs Resort Spa adults only

Alice Spring Resort & Spa is een oase van rust en exclusief voor volwassen gasten. Het ontwerp is een mooie combinatie van natuurlijke materialen zoals steen en hout in een modern jasje en aardse elementen. Dit vind je ook terug in de details van de luxe kamers en suites en deze bieden je dan ook een heerlijk gevoel van comfort. Dit gevoel ervaar je ook weer rondom het prachtige aangelegde zwembad van grote oppervlakte. Onder de wuivende palmbomen staan heerlijke ligbedden, perfect voor een zonnige dag. Gedurende de dag kun je bij de poolbar een verfrissend drankje of lekker kopje koffie betstellen. Wil je er een dagje op uit? Dit trendy hotel ligt vlak bij het strand van Kos stad en aan de rand van het centrum. Dat maakt het een ideaal adres voor het verkennen van het eiland en te relaxen in één. De geweldige sfeer en service staan hier echt centraal en wil het personeel je graag in de watten leggen. De bekroonde chef-kok doet er nog een schepje bovenop en verwend de smaakpapillen met de meest fantastische gerechtjes met ingrediënten van het eiland. Natuurlijk eindigt de dag in de sfeervolle bar waar de getalenteerde barman graag een drankje mixt. Enjoy!

Alice Spring Resort Spa is een oase van rust en exclusief voor volwassen gasten. Het ontwerp is een mooie combinatie van natuurlijke materialen zoals steen en hout in een modern jasje en aardse elementen. Dit vind je ook terug in de details van de luxe kamers en suites en deze bieden je dan ook een heerlijk gevoel van comfort. Dit gevoel ervaar je ook weer rondom het prachtige aangelegde zwembad van grote oppervlakte. Onder de wuivende palmbomen staan heerlijke ligbedden, perfect voor een zonnige dag. Gedurende de dag kun je bij de poolbar een verfrissend drankje of lekker kopje koffie betstellen. Wil je er een dagje op uit Dit trendy hotel ligt vlak bij het strand van Kos stad en aan de rand van het centrum. Dat maakt het een ideaal adres voor het verkennen van het eiland en te relaxen in één. De geweldige sfeer en service staan hier echt centraal en wil het personeel je graag in de watten leggen. De bekroonde chef kok doet er nog een schepje bovenop en verwend de smaakpapillen met de meest fantastische gerechtjes met ingrediënten van het eiland. Natuurlijk eindigt de dag in de sfeervolle bar waar de getalenteerde barman graag een drankje mixt. Enjoy!

Op basis van: Logies met ontbijt

Aanvullende informatie: P strong Kos Stad is de gezellige, vrij uitgestrekte hoofdstad van het eiland Kos gelegen in de Dodekanesos archipel. Ook al doet de naam Kos Stad je weliswaar denken aan een stad, het heeft echt de gemoedelijke sfeer van een leuke en dorpse badplaats. Vooral door de vele bomen die Kos Stad rijk is, waan je je hier in een waar vakantieparadijs. strong p h2 Stranden h2 p span In Kos Stad bevinden zich de meest bekende stranden van het eiland span a href= https www.sunweb.nl vakantie griekenland k

Aantal Sterren: 4

€ 584.00

Lees verder

Griekenland Kos Kos Stad
Product