Oostenrijk Tirol

gezinsvakantie vanuit familiehotel

Avontuurlijk en actieve gezinsvakantie in Tirol, vanuit een zeer kindvriendelijk hotel met veel huisdieren. Lekker klauteren in de boomtoppen, spetterend door een kloof struinen en raften in een rubberboot op de Inn. En dan ook nog ridder en jonkvrouw spelen op een Middeleeuwse burcht. Wat wil je nog meer in Pfunds!

Aanvullende informatie: Verblijf op basis van logies en ontbijt activiteitenprogramma Summercard reductiepas (gastenkaart) omgeving vrij reizen per trein en bus tussen Landeck en Nauders gratis zwemmen bij het Posthotel SNP informatiepakket

€ 525.00

Lees verder

Tirol Pfunds
Product
 

Tirol Kajetansbrucke (hotel)

Verblijf in Hotel Kajetansbrucke op basis van logies en ontbijtbuffet

Op basis van: Halfpension

Aanvullende informatie: Vriendelijk en behulpzaam personeel,Goed voor uren wandelplezier,Panoramisch uitzicht op de bergen,Ontspannen in de wellness,Oostenrijkse en Italiaanse gerechten

Aantal Sterren: 3

€ 168.00

Lees verder

Tirol Pfunds 3
Product
 

Vakantiehuis In Pfunds

Dit appartementencomplex ligt in het prachtige vakantieparadijs Pfunds en heeft twee comfortabel ingerichte appartementen (ATI001 + ATI002). De appartementen zijn zeer ruim en comfortabel ingericht. Om te benadrukken is de ideale locatie van het appartementencomplex, want het ligt in de buurt van het skigebied Samnaun. In de zomer overtuigt het zonnige vakantiedorp met zijn vele wandel- en wandelpaden. De imposante bergen van de grensdriehoek Oostenrijk, Zwitserland en Italië zorgen voor onvergetelijke natuurervaringen. Er is voor elk wat wils - voor de gezinsfietser - langs de Romeinse weg Via Claudia tot de extreme fietser - met veel mountainbike-hoogtepunten en ook voor wielrenners - de Stelvio-pas, Timmelsjoch, de Gampenpass of verschillende racebanen. Het huis ligt zeer dicht bij het centrum (bushalte, bakker, etc.). Voldoende parkeergelegenheid voor auto's. In het appartement ATI002 heeft elke slaapkamer zijn eigen wasgelegenheid, een badkamer heeft een dubbele douche. Op verzoek, in het appartement ATI002 3 extra personen voor een extra vergoeding mogelijk.

Aantal Sterren: 3

€ 940.00

Lees verder

Tirol Pfunds 3
Product
 

Vakantiehuis In Pfunds

Dit appartementencomplex ligt in het prachtige vakantieparadijs Pfunds en heeft twee comfortabel ingerichte appartementen (ATI001 + ATI002). De appartementen zijn zeer ruim en comfortabel ingericht. Om te benadrukken is de ideale locatie van het appartementencomplex, omdat het zich in de buurt van het skigebied Samnaun bevindt. In de zomer overtuigt het zonnige vakantiedorp met zijn vele wandel- en wandelpaden. De imposante bergen van de grensdriehoek Oostenrijk, Zwitserland en Italië zorgen voor onvergetelijke natuurervaringen. Er is voor elk wat wils - voor de gezinsfietser - langs de Romeinse weg Via Claudia tot de extreme fietser - met veel mountainbike-hoogtepunten en ook voor wielrenners - de Stelvio-pas, Timmelsjoch, de Gampenpass of verschillende racebanen. Het huis ligt zeer dicht bij het centrum (bushalte, bakker, etc.). Voldoende parkeergelegenheid voor auto's.

Aantal Sterren: 3

€ 689.00

Lees verder

Tirol Pfunds 3
Product
 

Vakantiehuis In Pfunds

Groot en goed verzorgd appartement met groot balkon op het zuiden, zonrijke omgeving in het het Tiroler Oberland. Niet roken! Wandel- en fietspaden in de omgeving.

Aantal Sterren: 3

€ 490.00

Lees verder

Tirol Pfunds 3
Product