Oostenrijk Karinthië

Bergwandelvakantie vanuit Gasthof Sattlegger

In het zonnige zuiden van de Oostenrijkse alpen maak je rustige dagwandelingen bovenlangs het rivierdal van de Drau. Zoek je meer uitdaging, dan liggen de hogere toppen in de omgeving aan je voeten. Zoals de Hochtristen  op 2536m. Je overnacht in een sfeervol Alpengasthof op de 1800 meter hoge Emberger Alm, met een onvergetelijk uitzicht. Verder aan jouw de keuze of je een nacht in de fraai gelegen maar eenvoudige Feldnerhütte wilt overnachten, inclusief gratis sterrenhemel.

Aanvullende informatie: Bij verblijf in berghotel alle overnachtingen (behalve de optionele overnachting in de berghut) 4 ontbijten 4 diners 4 lunchpakketten SNP reisdocumentatie, routebeschrijvingen en eenvoudig kaartmateriaal originele wandelkaart (ontvangt u ter plekke)  Bij verblijf in huisje of appartement alle overnachtingen (behalve de optionele overnachting in de berghut) SNP reisdocumentatie, routebeschrijvingen en eenvoudig kaartmateriaal originele wandelkaart (ontvangt u ter plekke)

Klantenwaardering: 8.6 Let op sommige aanbieders werken met een max. waardering van 5

€ 265.00

Lees verder

Oostenrijk Karinthië Emberger Alm
Product
 

Oostenrijk Karinthië, Emberger Alm

gezinsvakantie vanuit bergpension

Het gastvrije almgasthof Fichtenheim genesteld op de Embergeralm boven het zonnige Drautal is helemaal ingesteld op kleine bergwandelaars. Door de hoge ligging (1800 m) zijn de omringende bergkammen en bergmeertjes van Karinthië binnen wandelbereik. Op korte rijafstand in het dal vind je de bekende Weissensee voor waterplezier. Een ideale combinatie. In de zomervakantie is de kans groot dat je hier 'Family Specials' vriendjes ontmoet.

Aanvullende informatie: Alle overnachtingen op basis van volpension in een berghotel op gezinskamer Alle maaltijden In juli en augustus gratis kinderopvang Sauna Family Special reispakket

Klantenwaardering: 8.5 Let op sommige aanbieders werken met een max. waardering van 5

€ 306.67

Lees verder

Oostenrijk Karinthië Emberger Alm
Product