Camping Koningshof

Camping bij Leiden, Zuid-Holland in Nederland.

Camping bij Leiden, Zuid Holland in Nederland. Buitenbad en binnenbad, met spraypark binnen. Alles gericht op gezinnen met jonge kinderen. Tennis, voetbal, speeltuinen of vissen. Dagje naar Leiden of Scheveningen.

Soort Accomodatie: CAM

Aantal Sterren: 5

Lees verder

Nederland Zuid Holland Leiden
Product
 

Camping Koningshof

Camping bij Leiden, Zuid-Holland in Nederland.

Camping bij Leiden, Zuid Holland in Nederland. Verwarmd binnenbad met waterspeeltuin. Ideaal voor gezinnen met kleine kindjes. Vissen of een fiets huren . Bezoek Naturalis met de kinderen!.

Soort Accomodatie: CAM

Lees verder

Nederland Zuid Holland Leiden
Product
 

Boutique Hotels van Leyden

4-daagse Stedentrip naar Boutique Hotels van Leyden in Zuid Holland

Boutique hotels van Leyden is de verzamelnaam voor de hotels het Huys van Leyden en de Barones van Leyden. Allebei gelegen in de historische binnenstad van Leiden. Als gast is het elke keer weer een verrassing in welk hotel je overnacht. De ene keer geniet je van de spa faciliteiten in het Huys van Leyden. Een andere keer kom je helemaal tot rust in de Barones van Leyden. Door de centrale ligging van beide hotels in het bruisende centrum van Leiden is er van alles te doen. Bezoek de Burcht van Leiden of ga naar de Hortus Botanicus. Voor de wat verder gelegen activiteiten biedt het hotel een shuttle service aan. Bijvoorbeeld naar de Keukenhof. Na een dagje vertoefd te hebben in de stad, kom je terug in de unieke kamers. Door de inrichting stap je zo terug de tijd in.

Soort Accomodatie: Hotel

Soort vakantie: Stedentrip

Aanvullende informatie: Roomservice,Tuin,Sauna,Huisdieren toegestaan,

Aantal Sterren: 4

Klantenwaardering: 8 Let op sommige aanbieders werken met een max. waardering van 5

€ 195.00

Lees verder

Nederland Zuid Holland Leiden
Product