Individuele rondreis Noord India

Noord India; waan je een maharadja of een maharani.

Soort vakantie: Individuele rondreizen India

€ 995.00

Lees verder

India
Product
 

Individuele rondreis India en Nepal

India en Nepal: een ideale mix van hectiek en natuur.

Soort vakantie: Individuele rondreizen India

€ 2095.00

Lees verder

India
Product
 

Individuele rondreis Zuid India

Zuid India; mix van natuur en cultuur.

Soort vakantie: Individuele rondreizen India

€ 1095.00

Lees verder

India
Product
 

22 daagse groepsrondreis India Nepal

Reis naar het kleurrijke India, het land dat alle zintuigen prikkelt! We bezoeken tijdens deze rondreis de hoogtepunten van Noord-India, zoals Delhi en Jaipur. Het hoogtepunt is ongetwijfeld ons bezoek aan de beroemde Taj Mahal, het mooiste liefdesmonument ter wereld. Maar dit is niet het enige wat het cultuurrijke India te bieden heeft. Ook Varanasi, pelgrimsstad aan de heilige Ganges rivier, maakt erg veel indruk.  Hierna reizen we naar Nepal. Prachtig groen met op de achtergrond de Himalaya (huis van sneeuw in het Nepalees). Hoofdstad Kathmandu staat vol met prachtige tempels en is net een museum. Comfortabele hotels inclusief ontbijt We overnachten in comfortabele en gunstig gelegen hotels. Zo verblijven we bijvoorbeeld in de buurt van de Taj Mahal of in de prachtige natuur bij Chitwan National Park. Wakker worden met de geluiden van de jungle om je heen is een onvergetelijke ervaring. Deskundige, ervaren reisleiders Onze reisleiders kennen de bestemming door en door, hierdoor weten zij wat belangrijk is en kunnen ze je van de allerbeste informatie voorzien. Toen wij onze reisleidster Angelique vroegen hoe zij het echte vakantiegevoel creëert gaf zij aan: "Ik geef onze gasten een 5-sterren gevoel, iedereen de benodigde aandacht en zorg dat alles perfect geregeld is." Je bent dus in goede handen.

Soort vakantie: Groepsrondreis

€ 1939.00

Lees verder

India Agra
Product
 

22 daagse privé rondreis met chauffeur India Nepal

Vanaf Varanasi ga je de grens over naar Nepal, waar je verblijft aan de rand van  Chitwan National Park en in het gemoedelijke Pokhara, aan de voet van de Himalaya. Tot slot bezoek je Kathmandu en de koningssteden in de Kathmandu vallei. Al met al een rondreis die een overweldigende indruk op je zal achterlaten! Wanneer je naar India en Nepal gaat, dien je wel een flexibele instelling te hebben: je komt in een totaal andere wereld terecht! Tijdens de rondreis verblijf je in goede hotels op basis van logies-ontbijt en reis je in een comfortabele auto met privé-chauffeur.

Soort vakantie: Privé rondreis

€ 2811.00

Lees verder

India Agra
Product
 

16 daagse privé rondreis met chauffeur Rajasthan, Land van de Maharadja apos s

Tijdens deze fantastische rondreis maak je niet alleen kennis met de indrukwekkende cultuur van India, maar proef je ook de sfeer uit de glorietijd van de Maharadja's. Je overnacht veelal in de voormalige paleizen van de Maharadja's, elk een waar kunstwerk dat bruist van historie. De reis gaat dwars door de meest exotische deelstaat van India, het kleurrijke Rajasthan. Hierbij kom je o.a. langs New Delhi, Jaisalmer en Jaipur. Tijdens de rondreis reis je in een comfortabele auto met privéchauffeur en verblijf je in de hotels op basis van logies - ontbijt. Rajasthan is een kleurrijke deelstaat van India en heeft vele bezienswaardigheden en een afwisselende natuur. Tijdens deze reis door Rajasthan maak je kennis met de vele hoogtepunten. Denk aan de hectiek van Delhi, de Taj Mahal in Agra, haveli's in Nawalgarh, de woestijnstad aan de Pakistaanse grens Jaisalmer, de blauwe stad Jodpur, klein Varanasi Pushkar, het Venetië van India Udaipur en de landelijke dorpjes Karauli en Panchayat. Je ziet prachtige forten, haveli's, tempels, het alledaagse leven, de prachtige mensen en een afwisselend landschap.

Soort vakantie: Privé rondreis

€ 2143.00

Lees verder

India Agra
Product
 

21 daagse single rondreis India Nepal

Deze zeer uitgebreide, onvergetelijke rondreis door India en Nepal brengt ons onder andere naar Delhi, Jaipur, Agra met de beroemde Taj Mahal, de erotische tempels van Khajuraho en de meest heilige stad van India, Varanasi, waar dagelijks duizenden pelgrims komen baden in de rivier de Ganges.  Vanaf Varanasi gaan we de grens over naar Nepal, waar we verblijven aan de rand van Chitwan National Park en in het gemoedelijke Pokhara, aan de voet van de Himalaya. Tot slot bezoeken we de fascinerende hoofdstad Kathmandu en de koningssteden in de Kathmandu vallei. Al met al een rondreis die een overweldigende indruk op je zal achterlaten!

Soort vakantie: Single groepsreis

€ 2099.00

Lees verder

India Agra
Product
 

15 daagse groepsrondreis India

India is een uniek land, de cultuur en gewoontes zijn nergens zoals in India. Wij zorgen ervoor dat je het échte India leert kennen, zoals onze reisleider Angelique al aangeeft: "Ik probeer de mensen een kijkje te laten nemen achter de schermen. Bij de lokale bevolking op bezoek of het bijwonen van lokale ceremonies en festivals zorgen voor een onvergetelijke en onuitwisbare herinnering." We reizen onder andere naar Delhi, Jaipur, Agra met de beroemde Taj Mahal, de Erotische Tempels van Khajuraho en de meest heilige stad van India, Varanasi, waar dagelijks duizenden pelgrims komen baden in de rivier de Ganges. Comfortabele hotels, op uitstekende locaties Tijdens onze reis verblijven we in gunstig gelegen en heerlijk comfortabele hotels met ontbijt. Waar mogelijk beschikt het hotel over een zwembad, zodat je na een lange dag even heerlijk kunt afkoelen en ontspannen. We reizen per airconditioned bus met ervaren chauffeur. Indrukwekkende boottocht over de heilige Ganges We maken een boottocht over de heilige Ganges, dit is iets wat door veel van onze reizigers als onvergetelijk benoemd wordt. Varanasi is indrukwekkend vanwege de vele pelgrims, de openbare crematies en de drukte. Eén van de hoogtepunten van de India reis. Deskundige reisleiding die India door en door kent Onze Nederlandssprekende reisleiders kennen India op hun duimpje, neem bijvoorbeeld onze reisleider Patrick, al ruim 60 keer in India geweest! Dat is niet niks en al die kennis die hij in die jaren opgedaan heeft, zal hij met ons delen.

Soort vakantie: Groepsrondreis

€ 1679.00

Lees verder

India Agra
Product
 

Rondreis Zuid India, 22 dagen

Tijdens deze rondreis door Zuid-India wissel je de bijzondere tempelsteden Madurai en Thanjavur (Tanjore) af met het natuurschoon van het Periyar nationaal park. Bijzonder is een boottocht over de backwaters en het bezoek aan steden als Cochin, Mysore en Hassan.

Ervaar de door pelgrims drukbezochte tempelsteden en het natuurschoon van Zuid India. Het minder bekende zuiden heeft veel te bieden en bezit vooral ook een heel eigen, ontspannen karakter. Je ziet kleurrijke tempelsteden als Madurai en Thanjavur (Tanjore), tropische stranden, bezoekt de historische havenstad Cochin, het Periyar nationaal park en maakt een bijzondere boottocht over de backwaters. In Mysore kun je het enorme paleis van de maharadja bekijken of de buiten de stad gelegen tempels van Somnathpur bezoeken. br br Route br Amsterdam Chennai br aankomst Chennai Dakshina Chitra Mahabalipuram br Mahabalipuram, fietstocht langs de bezienswaardigheden van Mahabalipuram br Mahabalipuram br Mahabalipuram Sadras fort Pondicherry br Pondicherry Pichavaram, boottocht door de mangroven Darasuram Thanjavur br Thanjavur br Thanjavur Trichy Madurai br Madurai, avondceremonie Shree Meenakshi tempel br Madurai Periyar nationaal park, excursie theeplantage en kruidentuin br Periyar NP, junglewandeling br Periyar NP Kovalam br Kovalam br Kovalam boottocht backwaters br boottocht backwaters Aleppey Cochin br Cochin, boottocht haven br Cochin Mysore br Mysore, excursie Somnathpur br Mysore Hassan br Hassan, excursie naar Belur en Halebid br Hassan Bangalore br Bangalore Amsterdam

Op basis van: PA

Soort vakantie: Actieve rondreizen

€ 1995.00

Lees verder

India Azië
Product
 

25 daagse Easy Going groepsrondreis India Nepal

We nemen je mee naar kleurrijk India, het land dat alle zintuigen prikkelt! We bezoeken de belangrijkste bezienswaardigheden van Noord-India, zoals Delhi en Jaipur. Het hoogtepunt is zonder twijfel ons bezoek aan de beroemde Taj Mahal, het mooiste liefdesmonument op aarde. Maar dit is niet het enige wat het cultuurrijke India te bieden heeft. Ook Varanasi, pelgrimsstad aan de heilige Ganges rivier, maakt erg veel indruk. Zoals onze reisleider Patrick zegt: "Je zou je hele leven in India kunnen reizen zonder alles gezien te hebben. De cultuur is eindeloos." Na onze reis door het kleurrijke en hectische India, betreden we het prachtige en rustigere Nepal. Prachtig groen met op de achtergrond de Himalaya (huis van sneeuw in het Nepalees). We bezoeken hier het indrukwekkende Chitwan National Park om te zoeken naar neushoorns. Om vervolgens de koningssteden te bezoeken. Comfortabele hotels  en vervoer Tijdens deze reis verblijven we in comfortabele en gunstig gelegen hotels op basis van logies-ontbijt. In Chitwan National Park verblijven we zelfs twee nachten op basis van volpension. We reizen per airconditioned bus met ervaren chauffeur. Deskundige Nederlandssprekende reisleiding Onze reisleiders begeleiden al jaren reizen door India en Nepal, dit zorgt ervoor dat zij de bestemmingen goed kennen. Daardoor kunnen ze je op dat restaurant wijzen waar je het lekkerste (en veilig) kunt eten, of de souvenirwinkel die de mooiste souvenirs heeft.

Soort vakantie: Groepsrondreis

€ 2279.00

Lees verder

India Agra
Product
 

10 daagse rondreis Namasté in Noord India

10-daagse rondreis Namasté in Noord-India

Namasté in India. Ga op avontuur en maak in tien dagen kennis met de wonderen van de gouden driehoek, een indrukwekkende route die je mee neemt langs uiteenlopende landschappen en culturele bezienswaardigheden. Start het avontuur in het drukke Delhi, waar de Riksja's je om de oren vliegen en de vrouwen in sierlijke sari's de straten kleuren. Dwaal vervolgens door de roze stad Jaipur en spot de befaamde Bengaalse tijger in Ranthambore National Park. En natuurlijk word je betoverd in Agra door India's bekendste boegbeeld de Taj Mahal. Deze indrukwekkende route wordt de gouden driehoek van India genoemd en neemt je mee langs uiteenlopende landschappen en culturele bezienswaardigheden. Wat een unieke ervaring!

Soort vakantie: Verre reizen

Aanvullende informatie: ,

€ 807.00

Lees verder

India
Product
 

Rondreis India, 15 dagen

Een schitterende tweeweekse rondreis langs alle hoogtepunten van dit wonderlijke en fascinerende land. We bezoeken de meest bijzondere en typerende plekken zoals de Taj Mahal, de heilige Ganges en Ranthambore nationaal park.

Een schitterende 15 daagse rondreis langs de meest bekende bezienswaardigheden van dit bijzondere land. De reis start en eindigt in de drukke hoofdstad Delhi. Natuurlijk bezoeken we ook de wereldberoemde Taj Mahal. Dit marmeren bouwwerk is nog steeds één van de meest indrukwekkende bouwwerken ter wereld. In Varanasi varen we over de heilige Gangesrivier en in het Ranthambore nationaal park gaan we op zoek naar tijgers. In het kleurrijke Rajasthan bezoeken we de 'roze stad' Jaipur. br br Route br Amsterdam Delhi br aankomst Delhi br Delhi, stadstour br Delhi Jaipur br Jaipur, wandeling tussen Amber en Jaigarh fort br Jaipur Ranthambore nationaal park br Ranthambore NP, optionele tijgersafari br Ranthambore NP Chand Baori (waterput) Fatehpur Sikri Agra br Agra, bezoek Taj Mahal optionele kookworkshop br Agra nachttrein naar Varanasi br Varanasi br Varanasi, boottocht Ganges br Varanasi vlucht naar Delhi br Delhi br Delhi Amsterdam

Op basis van: PA

Soort vakantie: Actieve rondreizen

€ 1595.00

Lees verder

India Azië
Product
 

Safarireis India, 18 dagen

Tijdens deze unieke safarireis door India bezoeken we de mooiste nationale parken met een enorme variëteit aan landschappen die de leefomgeving vormen voor veel dieren en vogels. We maken gamedrives in jeeps en overnachten in sfeervolle lodges.

Een tijger in een dierentuin maakt indruk. Maar er een in het wild tegenkomen is een ervaring om nooit meer te vergeten! India kent naast tijgers, veel verschillende diersoorten als luipaarden, wilde honden, hyena’s, buffels, apen, beren, olifanten, herten en krokodillen. We bezoeken tijdens deze reis bekende nationale parken als Corbett, Bandhavgarh, Kanha, Pench en Tadoba. Tijdens de inbegrepen gamedrives gaan we op zoek naar het wild dat er leeft.  br br Route br Amsterdam Delhi br aankomst Delhi br Delhi, stadstour br Delhi Corbett nationaal park br Corbett NP, ochtend en namiddag gamedrive br Corbett NP Bharatpur (Keoladeo nationaal park) br Bharatpur (Keoladeo NP) br Bharatpur (Keoladeo NP) Fatehpur Sikri Agra br Agra nachttrein naar Katni br Katni Bandhavgarh nationaal park, namiddag gamedrive br Bandhavgarh NP, ochtend gamedrive Kanha nationaal park br Kanha NP, ochtend en namiddag gamedrive br Kanha NP, ochtend gamedrive Pench nationaal park br Pench NP, ochtend en namiddag gamedrive br Pench NP Tadoba nationaal park br Tadoba NP, ochtend en namiddag gamedrive br Tadoba NP Nagpur, stadstour Amsterdam br aankomst Amsterdam

Op basis van: PA

Soort vakantie: Actieve rondreizen

€ 2195.00

Lees verder

India Azië
Product