Wandelvakantie Griekenland Santorini

Santorini is met zijn bijzondere geologische structuur en een indrukwekkend kliffenlandschap een spectaculair eiland. De vulkanische explosie deed een immense krater ontstaan die zich vervolgens vulde met zeewater. Tegenwoordig zijn de steile randen helemaal bebouwd met huizen in de typische elegante Cycladenstijl: eenvoudige geometrische vormen, krakend witte gevels opgemaakt met diepblauwe deuren en ramen.

€ 890.00

Lees verder

Griekenland Europa Avondvlucht, Santorini
Product
 

Fietsvakantie Griekenland Cycladen (hotel)

De Cycladen zijn een archipel in de diepblauwe Egeïsche Zee. Deze fietsvakantie langs vier Cycladen-eilanden begint op het bosrijke Rhodos. Naxos en Paros zijn stil en groen met marmergroeves, mooie bergdorpen en goudgele stranden. Op Paros logeer je in het sfeervolle hoofdstadje en op Naxos aan een paradijselijk strand. Op Syros verrruil je witblauwe orthodoxe kapelletjes voor grijsrode rooms-katholieke kerken en hoog tegen de heuvels gebouwde stadjes. Je besluit de reis weer op Rhodos, in zijn hoofdstad vol werelderfgoed.

€ 1688.00

Lees verder

Griekenland Europa Startpunt, Rhodos, Apollona, Kalavarda, Stad, Syro
Product
 

Familiereis Griekenland meivakantie

Tijdens deze avontuurlijke en relaxte familiereis ontdek je in een week het mooiste wat Griekenland te bieden heeft. Op het vaste land bezoeken we overblijfselen van oude culturen en machtige gebouwen, terwijl we op de idyllische eilanden langs prachtige natuur en mooie witte zandstranden komen. Daarnaast biedt deze familiereis de mogelijkheid om uitgebreid kennis te maken met de gastvrije bevolking én de Griekse keuken. Probeer de typisch Griekse hapjes en proef de verse vis. Doordat je slechts weinig kilometers aflegt is er alle tijd voor ontspanning. Uitstapjes en relaxen zijn tijdens deze reis mooi in balans en er is veel ruimte voor eigen tijd. Breng een bezoek aan de mooie Griekse stranden en neem een verfrissende duik in de azuurblauwe zee!

€ 1198.00

Lees verder

Griekenland Europa Athene, Nafplio, Olympia, Zakynthos, Lemni, Keri,
Product
 

Rondreis Griekenland Cycladen Go 26

Samen met leeftijdsgenoten reis je door de Griekse Cycladen. Deze jongerenreis laat je in 15 dagen het mooiste van deze eilandengroep zien. Gedurende de reis heb je veel individuele vrijheid en in overleg met de reisleider kun je met de groep of zelf je eigen programma aan activiteiten samenstellen.Wandelen over eeuwenoude ezelspaden, regelmatig een verfrissende duik in zee, heerlijke Griekse specialiteiten, zeilen naar de kleinere Cycladen en het wereldberoemde eiland Santorini bezichtigen: deze tweeweekse reis naar de Griekse Cycladen is op en top genieten en avontuur.

€ 1955.00

Lees verder

Griekenland Europa Dag, Andros, Naxos, Amorgos, Santorini
Product
 

Familiereis Griekenland Familie Chill Adventure

Tijdens deze avontuurlijke en relaxte familiereis ontdek je in 15 dagen het mooiste wat Griekenland te bieden heeft. Op het vaste land bezoeken we overblijfselen van oude culturen en machtige gebouwen, terwijl we op de idyllische eilanden langs prachtige natuur en mooie witte zandstranden komen. Daarnaast biedt deze familievakantie de mogelijkheid om uitgebreid kennis te maken met de gastvrije bevolking én de Griekse keuken. Probeer de typisch Griekse hapjes en proef de verse vis. Doordat je slechts weinig kilometers aflegt is er alle tijd voor ontspanning. Uitstapjes en relaxen zijn tijdens deze reis mooi in balans en er is veel ruimte voor eigen tijd. Breng een bezoek aan de mooie Griekse stranden en neem een verfrissende duik in de azuurblauwe zee!

€ 1748.00

Lees verder

Griekenland Europa Athene, Korinthe, Epidaurus, Nafplio, Kefalonia, O
Product
 

Rondreis Griekenland, 18 dagen

Griekenland wordt gezien als de bakermat van de Westerse beschaving. Deze complete rondreis combineert de culturele hoogtepunten van het vasteland en de Peloponnesos met de mooie eilanden Naxos, het indrukwekkende Santorini en de onontdekte kanten van Kreta.

Tijdens deze rondreis maak je kennis met het vasteland van Griekenland én met de eilanden Naxos, Santorini en Kreta. Athene is rijk aan geschiedenis, wat je terugziet in het centrum, het Archeologisch Museum en de Akropolis. Onderweg bezoeken we de plaatsen Delphi, Olympia, Pylos en Nafplion. We vergapen ons aan de beroemde Meteorakloosters bij Kalambaka. In Pireus stappen we op de veerboot naar het lieflijke eiland Naxos. Hierna varen we door naar het indrukwekkende vulkanische eiland Santorini. We eindigen de reis op het meest zuidelijke Griekse eiland het afwisselende Kreta. br br Route br Amsterdam Athene br Athene br Athene Kalambaka br Kalambaka Osios Loukas Delphi br Delphi Olympia br Olympia Pylos br Pylos br Pylos Mystras br Mystras Mycene Nafplion br Nafplion br Nafplion Epidaurus Kanaal van Korinthe Pireus veerboot naar Naxos br Naxos br Naxos veerboot naar Santorini br Santorini br Santorini veerboot naar Kreta br Kreta br Kreta br Kreta Amsterdam

Op basis van: PA

Soort vakantie: Actieve rondreizen

€ 1795.00

Lees verder

Griekenland Europa
Product
 

Rondreis Griekse eilanden Cycladen Kreta, 14 dagen

Je krijgt een goede indruk van de oude Griekse beschavingen en geniet van het klimaat, de Middellandse Zee, gezellige terrasjes en de mooie natuur. Je start in Athene en bezoekt erna vijf verschillende eilanden: het authentieke Syros, mondaine Paros, Venetiaans Naxos en het indrukwekkende vulkaaneiland Santorini. De reis eindigt op het veelzijdige Kreta.

Tijdens deze rondreis over de Griekse eilanden maak je kennis met de hoofdstad Athene en vijf heel verschillende eilanden Syros, Paros, Naxos, Santorini en Kreta. Deze eilanden hebben ieder hun eigen sfeer. Je overnacht in sfeervolle centraal gelegen hotels op loopafstand van de dorpspleinen. Hier vindt het Griekse leven plaats en kun je genieten van de heerlijke Griekse keuken. br br Route br Amsterdam Athene br Athene br Athene Piraeus ferry naar Syros br Syros br Syros ferry naar Paros br Paros br Paros ferry naar Naxos br Naxos br Naxos ferry naar Santorini br Santorini br Santorini ferry naar Kreta br Kreta br Kreta br Kreta Amsterdam

Op basis van: PA

Soort vakantie: Actieve rondreizen

€ 1695.00

Lees verder

Griekenland Europa
Product
 

Rondreis Griekenland, 9 dagen

Boeiende kennismakingsreis met de culturele hoogtepunten en landschappen van Griekenland. Ervaar in de overnachtingsplaatsen de Griekse gastvrijheid, het gemoedelijke levenstempo en de smakelijke heerlijke keuken. Op het eiland Aegina is het na afloop aangenaam vertoeven.

De Grieken hebben de geschiedenis uitgevonden overal waar je kijkt zie je sporen van de oudheid. In de authentieke dorpjes en het ruige berglandschap krijg je het gevoel dat je heel ver van huis bent. En toch ligt dit land met zijn prachtige stranden op slechts een paar uur vliegen van Nederland! De geschiedenis en cultuur, gecombineerd met het landschap, de traditionele keuken en de gezellige stadjes maken deze reis tot een onvergetelijke ervaring. br br Route br Amsterdam Athene br Athene, stadswandeling br Athene Osios Loukas – Delphi br Delphi Olympia br Olympia Messene Sparta (Mystras) br Sparta (Mystras) Mycene Nafplion br Nafplion Korinthe Pireaus ferry naar Aegina br Aegina br Aegina Piraeus Athene Amsterdam

Op basis van: PA

Soort vakantie: Actieve rondreizen

€ 1295.00

Lees verder

Griekenland Europa
Product