Frankrijk Provençe

fietsvakantie vanuit landhuishotel

Voor fietstochten door het 'land van het licht', ooit de onuitputtelijke inspiratiebron voor Van Gogh, is het oer Provençaalse Maussane les Alpilles een uitstekende standplaats. Wereldberoemde plekken als Tarascon, Les Baux, Saint Rémy en Arles liggen op fietsafstand, zeker met een E bike. Hier wacht je een gastvrije ontvangst in een sfeervol en comfortabel landhuishotel, met uitzicht op de kartelige Alpilles.

Aanvullende informatie: 7 overnachtingenAlle ontbijtenKaartmateriaal en Nederlandstalige routebeschrijving

Klantenwaardering: 8.8 Let op sommige aanbieders werken met een max. waardering van 5

€ 420.00

Lees verder

Frankrijk Provence Maussane les Alpilles
Product
 

Frankrijk Provence

lichte wandelvakantie vanuit landhuishotel

In de Provence, waar de Rhône haar einddoel de Middellandse Zee nadert, ligt de kleine, maar spectaculaire kalkrug Les Alpilles. Hier maak je rustige wandelingen door het 'land van het licht', ooit de onuitputtelijke inspiratiebron voor Van Gogh. De reis wordt begeleid door twee reisleiders en alle wandelingen zijn eventueel uit te breiden. We wandelen langs prachtige Provençaalse dorpjes als Les Baux, Fontvieille en St. Remy. Ook bezoeken we de stad Arles en gaan we een dagje naar de vogelrijke moerassen van de Camargue. In het dorpje Maussane wacht een gastvrije ontvangst in een sfeervol en comfortabel landhuishotel met uitzicht op de kartelige Alpilles. Geniet van de smaakvolle Provençaalse keuken!

Aanvullende informatie: • Transfers conform programma • Alle overnachtingen op een kamer met eigen badkamer • Alle ontbijten en diners • Picknick op dag 2 • SNP reisdocumentatie en kaartmateriaal • Entrees Glanum archeologisch park,  Musee du Parc Pont de Rousty en Carrieres de Lumieres • Begeleiding door 2 SNP reisleiders  

Klantenwaardering: 8.6 Let op sommige aanbieders werken met een max. waardering van 5

€ 1519.00

Lees verder

Frankrijk Provence Maussane les Alpilles
Product