18 daagse groepsrondreis Ecuador Galapagos Eilandhoppen

Deze prachtige rondreis brengt ons naar het hart van het afwisselende Ecuador. We ontdekken koloniale steden, besneeuwde bergen zoals de Chimborazo, actieve vulkanen zoals de Tungurahua, ongerepte regenwouden en, indien de dag goed valt, echte indigena-markten. Ecuador is een ontzettend divers land, het heeft de hoogste bergtoppen in de Andes, tropisch laagland, jungle rondom Tena en een prachtige kustlijn met mooie stranden. En wat dacht je van ons bezoek aan de zeer indrukwekkende Galapagos eilanden, een paradijs voor dierenliefhebbers! Authentieke overnachtingen op mooie locaties Tijdens deze rondreis hebben wij goede middenklassehotels vastgelegd. Zo verblijven we in een bijzondere hostería in Guamote, Inti Sisa. Erg kleinschalig en gerund door de lokale Indiaanse bevolking. Ook verblijven we midden in de jungle in een uiterst aangenaam hotel met groot zwembad, waarbij verschillende jungletours én alle maaltijden inbegrepen zijn. Veelzijdig aanbod aan excursies Bij deze reis zijn veel excursies al bij de prijs inbegrepen. Zo picknicken we bij de imposante Chimborazo vulkaan, leren we empanada's maken tijdens een kookworkshop en om te ontspannen bezoeken we de rustgevende warmwaterbronnen in Papallacta.  Deskundige Nederlandssprekende reisleiders die het land écht kennen Deze reis naar Ecuador wordt tijdens het landarrangement begeleid door één van onze ervaren Nederlandssprekende reisleiders, die tevens gecertificeerd gids is. Neem bijvoorbeeld onze reisleidster Maaike, zij woont vlakbij de bekende markt in Otavalo. Doordat ze in Ecuador woont, kent zij de bestemming op haar duimpje. Het kan ook voorkomen dat er naast de Nederlandssprekende reisleider een lokale Engelssprekende gids meereist. Galapagos Eilandhoppen Tijdens het 5-daagse (4 nachten) Eilandhoppen verblijf op de Galapagos Eilanden gaat de Nederlandssprekende reisleider niet meer met de groep mee, onze Engelssprekende lokale host staat dan tot je beschikking. Op elk eiland is er een andere host die je een uitgebreide briefing geeft bij aankomst in het hotel, waarbij je alle ins en outs van de Galapagos eilanden te weten komt. Tevens komt de host dagelijks even bij je kijken zodat je alle nog onbeantwoorde vragen bij hem of haar neer kunt leggen.

Soort vakantie: Groepsrondreis

€ 3159.00

Lees verder

Ecuador Baños
Product
 

14 daagse privé familiereis Ecuador Andes, Indianen en Amazone

Bij een familiereis komt Ecuador wellicht niet als eerste in je op. Bij ons staat deze bestemming niet voor niets in de FOX top 10 verre familiereizen. Ga met ons mee op deze privé familiereis langs koloniale steden, besneeuwde bergen, actieve vulkanen, ongerepte regenwouden en maak echt kennis met de inheemse indianenbevolking. Deze reis zit boordevol leuke bezoeken en activiteiten. Een kleine greep: sta met één been op het noordelijke en je andere op het zuidelijk halfrond, spot het enige vogeltje ter wereld dat ook achteruit kan vliegen, de kolibrie, trek de jungle in en bezoek daar een dierenopvangcentrum. En verder: maak een flinke wandeling de Chimborazo-vulkaan op, ga op bezoek bij de inheemse indigena-bevolking in de Andes en leer hoe chocolade wordt gemaakt.  Gevarieerde overnachtingen De overnachtingen zijn net zo gevarieerd als het land zelf. Je slaapt in de jungle, bij een hosteria in de kleine indianengemeenschap Guamote, in prachtige koloniale steden en natuurlijk lekker aan het strand! Veel is al inbegrepen Elke ochtend wordt het ontbijt voor je geregeld en tijdens het tweedaagse jungleverblijf zijn ook de andere maaltijden inclusief. Ook de entreegelden zijn inbegrepen, wel zo makkelijk!

Soort vakantie: Privé rondreis

€ 2624.00

Lees verder

Ecuador Baños
Product
 

18 daagse groepsrondreis Ecuador Galapagos Cruise

Deze prachtige rondreis brengt ons naar het hart van het afwisselende Ecuador. We ontdekken koloniale steden, besneeuwde bergen zoals de Chimborazo, actieve vulkanen zoals de Tungurahua, ongerepte regenwouden en, indien de dag goed valt, echte indianenmarkten. Ecuador is een ontzettend divers land, het heeft de hoogste bergtoppen in de Andes, tropisch laagland, jungle rondom Tena en een prachtige kustlijn met mooie stranden. En wat dacht je van onze luxe cruise op de Galapagos Legend langs de zeer indrukwekkende Galapagos eilanden, een paradijs voor dierenliefhebbers! We gaan aan boord van ons luxe cruiseschip de Galapagos Legend waarmee we langs diverse eilanden van de Galapagos varen en zowel tijdens wandelingen op het land als tijdens snorkeltochten in de zee ongelooflijk veel dieren zullen zien. Tijdens de Galapagos cruise verblijft je 3 nachten (4 dagen) op de luxe Galapagos Legend (mét zwembad op het dek!) in een Standard Plus hut. In Ecuador is het ontbijt inbegrepen, op de Galapagos verblijf je op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner). Authentieke overnachtingen op mooie locaties Tijdens deze rondreis hebben wij goede middenklassehotels uitgekozen. Zo verblijven we in een bijzondere hostería in Guamote, Inti Sisa. Erg kleinschalig en gerund door de lokale Indiaanse bevolking. Ook verblijven we midden in de jungle, waarbij verschillende jungletours inbegrepen zijn. Veelzijdig aanbod aan excursies Bij deze reis zijn veel excursies al bij de prijs inbegrepen. Zo picknicken we bij de imposante Chimborazo vulkaan, leren we empanada's maken tijdens een kookworkshop en om te ontspannen bezoeken we de rustgevende warmwaterbronnen in Papallacta.  Deskundige Nederlandssprekende reisleiders die het land écht kennen Deze reis naar Ecuador wordt tijdens het landarrangement begeleid door één van onze ervaren reisleiders, die tevens gecertificeerd gids is. Neem bijvoorbeeld onze reisleidster Maaike, zij woont vlakbij de bekende markt in Otavalo. Doordat ze in Ecuador woont, kent zij de bestemming op haar duimpje. Het kan ook voorkomen dat er naast de Nederlandssprekende reisleider een lokale Engelssprekende gids meereist. De luxe Galapagos Cruise aan boord van de Legend Tijdens de 4-daagse (3 nachten) cruise langs de Galapagos Eilanden gaat de Nederlandssprekende reisleider niet meer met de groep mee, je reist dan in internationaal gezelschap en wordt begeleid door deskundige lokale, Engelssprekende gidsen aan boord. Tijdens de laatste hotelovernachting op de Galapagos Eilandengroep staat onze Engelssprekende lokale host ter beschikking.

Soort vakantie: Groepsrondreis

€ 4749.00

Lees verder

Ecuador Baños
Product
 

17 daagse single groepsreis Enerverend Ecuador

Reis met ons mee naar het veelzijdige Ecuador! We ontdekken onder meer prachtige koloniale steden, ongerepte regenwouden en imposante vulkanen. Ecuador wordt met recht 'de wereld in één land' genoemd. Van bergen tot jungles en heerlijke stranden, in Ecuador komen we het allemaal tegen. Tijdens deze reis brengen wij je in contact met de lokale bevolking. De vriendelijke inwoners van Ecuador ontvangen ons met open armen. We doen onderweg verschillende vrijwilligersprojecten aan, waar we kennis maken met de locals en hun gewoontes. Comfortabele overnachtingen in authentieke hotels We overnachten in comfortabele toeristenklassehotels én in een bijzondere lodge in de jungle, aan de oever van de Napo rivier. Hier verblijven we op basis van volpension en de excursies in de omgeving zijn inclusief! Deze lodge is de perfecte uitvalsbasis om het omliggende Amazone gebied te verkennen. Zo verblijven we comfortabel op een onvergetelijke locatie! Ontdek de interessante cultuur en de prachtige natuur van het mooie Ecuador Wij nemen je mee naar het hart van de bestemming tijdens onze excursies,  waarbij je het échte Ecuador leert kennen. Zo bezoeken we een kinderopvang in Villa Ticca en het vrouwen community project in Calpi. Ook het diverse landschap van Ecuador zal je verrassen. Wij bezoeken een botanische jungletuin en nemen je mee naar een indigena-gemeenschap hoog in de Andes, en dat is nog lang niet alles! Deskundige reisleiders, die Ecuador op hun duimpje kennen Onze Nederlandssprekende reisleiders hebben verregaande kennis van Ecuador, zij wonen of werken al jaren in Ecuador en weten wat de belangrijke en leuke plekjes zijn om te bezoeken.

Soort vakantie: Single groepsreis

€ 2099.00

Lees verder

Ecuador Baños
Product
 

Individuele rondreis Ecuador en Galapagos

Ecuador; vulkanen, jungle en de Galapagos.

Soort vakantie: Individuele rondreizen Zuid Amerika

€ 3095.00

Lees verder

Ecuador
Product
 

18 daagse prive rondreis diverse vervoerstypes Ecuador Galapagos Eilandhoppen

Deze prachtige rondreis brengt je naar het hart van het afwisselende Ecuador. Je ontdekt koloniale steden, besneeuwde bergen zoals de Chimborazo, actieve vulkanen zoals de Tungurahua, ongerepte regenwouden en, indien de dag goed valt, echte indigena-markten. Ecuador is een ontzettend divers land, het heeft de hoogste bergtoppen in de Andes, tropisch laagland, jungle rondom Tena en een prachtige kustlijn met mooie stranden. En wat dacht je van ons bezoek aan de zeer indrukwekkende Galapagos eilanden, een paradijs voor dierenliefhebbers! Authentieke overnachtingen op mooie locaties Tijdens deze rondreis hebben wij goede middenklassehotels voor je uitgekozen. Zo verblijven we in een bijzondere hostería in Guamote, Inti Sisa. Erg kleinschalig en gerund door de lokale indigena-bevolking. Ook verblijven we midden in de jungle in een aangenaam hotel met zwembad, waarbij verschillende jungletours én alle maaltijden inbegrepen zijn. Veelzijdig aanbod aan excursies Bij deze reis zijn veel excursies al bij de prijs inbegrepen. Zo picknick je bij de imposante Chimborazo vulkaan, leer je empanada's maken tijdens een kookworkshop en om te ontspannen bezoek je de rustgevende warmwaterbronnen in Papallacta.  Vervoer met privéchauffeur, lokale bussen, vliegtuig en lancha (speedboot) De rondreis wordt uitgevoerd met deels een Spaanstalige chauffeur en deels met het openbaar vervoer. Tijdens de excursies sluit je je aan bij een internationaal gezelschap en reis je in een comfortabele minibus. Je vliegt met een nationale vlucht van de stad Guayaquil naar de Galapagos, en tussen de eilanden geschiedt het transport per zogenaamde 'lancha' (een soort speedboot). FOX heeft alle overnachtingen en de vluchten voor je geregeld. Galapagos Eilandhoppen Tijdens het 5-daagse (4 nachten) Eilandhoppen verblijf op de Galapagos Eilanden staat onze Engelssprekende lokale host tot je beschikking. Op elk eiland is er een andere host die je een uitgebreide briefing geeft bij aankomst in het hotel, waarbij je alle ins en outs van de Galapagos eilanden te weten komt. Tevens komt de host dagelijks even bij je kijken zodat je al je nog onbeantwoorde vragen bij hem of haar neer kunt leggen.

Soort vakantie: Privé rondreis

€ 3883.00

Lees verder

Ecuador Baños
Product
 

Ecuador Galápagos Natuurreis

Vakantie tip Ecuador Galápagos Natuurreis

Natuurreis vanuit catamaranjacht en hotels

Gefascineerd door de Galápagos! Voor Caroline van der Mark werden deze eilanden, waar evolutie en Darwin nog altijd in de lucht hangen, de rode draad in haar leven, na twee jaar verblijf als natuurgids in deze archipel. Ga met deze gepassioneerde marine biologe en SNP reisleider op stap en kijk mee door haar ogen. Ga mee op deze achtdaagse natuurcruise die wordt afgesloten met een tweedaags verblijf op het vaste land van Santa Cruz. Caroline en een lokale natuurgids laten je de mooiste eilanden zien van ’s werelds unieke biologische schatkamer waar evolutie en Darwin nog altijd in de lucht hangen. Bezoek de meest afgelegen eilanden Isabela en Fernandina. Verbaas je over hoe zichtbaar en mooi de flora en fauna zich hebben aangepast om te overleven. Prehistorisch uitziende zeeleguanen, kruiden die uitgroeiden tot boomformaat en reuzenschildpadden. Het zijn deze bijzondere ‘gentle giants’ die op alle eilanden weer terugkomen, soms in verhalen waarbij de soort is uitgestorven, gelukkig steeds vaker in ‘real life’ dankzij de bescherming die ze genieten. Het aansluitend landverblijf op Santa Cruz stelt ons in staat het Charles Darwin Station weer te bezoeken evenals de hooglanden van Santa Cruz, waar je op hun thuisgrond in de ziel kijkt van ruim 100 jaar oude Galápagos reuzenschildpadden. Of je voor de eerste keer gaat of er al bent geweest, de Galápagos blijft trekken als een oerkracht.

Aanvullende informatie: Internationale vlucht Amsterdam Guayaquil v.v.  Binnenlandse vlucht Guayaquil  Galápagos v.v. Entree Galapagos NP Transit Control Card (ter waarde US$ 120) Alle transfers volgens programma Stadstour Guayaquil met Engelssprekende gids lunch Verblijf Archipel II (7 nachten) o.b.v. vol pension incl. koffie thee en water Aan boord Archipel II flippers, duikbril en snorkel Verblijf hotel Guayaquil (3 nachten) o.b.v. logies en ontbijt Verblijf hotel Puerto Ayora (2 nachten) o.b.v. logies en

Klantenwaardering: 9.0 Let op sommige aanbieders werken met een max. waardering van 5

€ 6295.00

Lees verder

Ecuador Galápagos Eilanden Guayaquil
Product
 

Rondreis Ecuador, 19 dagen

Rondreis door het afwisselende landschap van dit land op de evenaar. Naast koloniale steden zie je besneeuwde vulkanen in de Andes, leer je over de natuur in de jungle en verblijf je aan de kust. De lokale bevolking geeft kleur aan de vele markten.

Een indrukwekkende reis, zowel qua cultuur als natuur. In Quito kun je door het mooie, koloniale centrum dwalen en bij Otavalo bezoeken we de kleurrijke markt. Met kano’s varen we naar onze prachtig gelegen ecolodge in de jungle. In Baños kun je ontspannen in de warmwaterbronnen. We reizen per trein over de spectaculaire Duivelsneus (Nariz del Diablo) en maken een excursie naar de Chimborazovulkaan. Vanuit het vissersplaatsje Puerto López kan je Isla de la Plata ook wel Klein Galapagos genoemd bezoeken of op zoek gaan naar bultrugwalvissen. br br Route br Amsterdam Quito br Quito br Quito Mitad del Mundo Otavalo Pantavi br Pantavi Cuicocha Otavalo br Otavalo, bezoek markt Papallacata bronnen br Papallacta boottocht jungle ecolodge br jungle ecolodge, wandeling met gids br jungle ecolodge Baños br Baños br Baños Riobamba Guano Alausi br Alausi treinreis Duivelsneus Chimborazo Salcedo br Salcedo Parque Cotopaxi Chugchillan br Chugchillan Quilotoa La Mana br La Mana Puerto Viejo Puerto López br Puerto López br Puerto López br Puerto López Guayaquil br Guayaquil Amsterdam br aankomst Amsterdam

Op basis van: PA

Soort vakantie: Actieve rondreizen

€ 2395.00

Lees verder

Ecuador Midden en Zuid Amerika
Product
 

18 daagse rondreis Fascinerend Ecuador

18-daagse rondreis Fascinerend Ecuador

Ontdek de hoogtepunten van Ecuador, één van de kleinste Andeslanden, maar zeer groots in diversiteit. De reiservaringen zijn talrijk en onvergetelijk sfeerproeven op de markt van Otavalo, besneeuwde vulkaantoppen bewonderen, wandelen door nevelwouden en koloniale stadjes, overnachten in een inheems Andesdorpje en tochten per kano en trein. Hierna wordt het kiezen... kies je voor een uniek 4 daagse bezoek aan de Galapagos eilanden, ook wel de 'betoverende eilanden' genoemd Deze archipel, bestaande uit 13 vulkaaneilanden, bezit een ongelooflijk diverse flora en fauna. Een zeer kostbaar ecosysteem. Een waar avontuur rond de evenaar! Of ga je voor vrije dagen in Puerto Lopez Puerto Lopez wordt omringd door het Machalilla National Park, dan in het bezit is van een ongelooflijk diverse flora en fauna én het mooiste strand van Ecuador!

Soort vakantie: Verre reizen

Aanvullende informatie: ,

€ 1876.00

Lees verder

Ecuador
Product
 

Bouwsteen Ecuador Aan de rand van de jungle

Oost- Ecuador Quito > transfer naar Tena, in het junglegebied dat de Upper Amazon wordt genoemd > Quito

€ 1000.00

Lees verder

Ecuador
Product
 

Bouwsteen Ecuador Jungle van Ecuador

Oost-Ecuador Quito > vlucht naar Coca, verblijf in een lodge diep in het oerwoud rond de Napo-rivier. Dit is het Lower Amazonegebied > vlucht terug naar Quito

€ 1500.00

Lees verder

Ecuador
Product
 

Bouwsteen Ecuador Homestay

Noord-Ecuador Naar de omgeving van Otavalo, waar u verblijft bij een lokale familie in huis. U maakt deel uit van het dorpsleven en bezoekt mooie plekken in de omgeving.

€ 500.00

Lees verder

Ecuador
Product
 

Bouwsteen Ecuador Het zuiden van Ecuador

Zuid-Ecuador Cuenca, mooiste stad van Ecuador > Vilcabamba, groene vallei > Cuenca > Guayaquil

€ 860.00

Lees verder

Ecuador
Product
 

Bouwsteen Ecuador Actief in Baños

Noord-Ecuador De gezellige plaats Baños is dé outdoorhoofdstad van Ecuador. Geniet van de mooie natuur tijdens een rafttocht, een mountainbiketour en vanaf het canopy-parcours.

€ 590.00

Lees verder

Ecuador
Product
 

Bouwsteen Galapagos Cruise noordelijke eilanden

Galapagoseilanden Quito > Baltra, Galapagos > luxe cruise naar Santa Cruz > Genovesa > Santa Cruz > Santa Fe > Santa Cruz > vertrek Baltra > Guayaquil

€ 2380.00

Lees verder

Ecuador
Product
 

Bouwsteen Galapagos Eilandhoppen Galapagos kort

Galapagoseilanden Ecuador: Guayaquil of Quito > Santa Cruz > Isabela > Guayaquil of Quito

€ 1500.00

Lees verder

Ecuador
Product
 

Rondreis Ecuador Familiereis Ecuador

Quito, schommelen op grote hoogte > Amazone, op bezoek bij de Kichwa's > Banos, mountainbiken en watervallen > Cotopaxi, actieve vulkaan > Mindo, vlinders en spinnen > Quito

€ 2700.00

Lees verder

Ecuador
Product
 

Bouwsteen Ecuador Sprookjesachtig El Ángel

Noord-Ecuador Quito > slapen in een bijzondere lodge bij El Ángel, bij een natuurreservaat met bijzondere flora > Quito

€ 970.00

Lees verder

Ecuador
Product