7 daagse busreis Fietsen langs de Bodensee

7-daagse Rondreis naar 7 daagse busreis Fietsen langs de Bodensee in

268 kilometer aan fietspaden langs het meer, ruim 300 kilometer aan paden in het achterland, een aangenaam, soms zelfs subtropisch klimaat, een uitbundige bloemenpracht en vele bezienswaardigheden… je begrijpt wel waarom de Bodensee een fietsparadijs is! We stippelden een aantal vrijwel vlakke fietsroutes voor je uit door Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk, waarbij je de mooiste plekjes rondom de Bodensee beleeft. Zo fietsen we naar de imposante watervallen van Schaffhausen, door kleurrijke havenstadjes als Lindau en naar bloemeneiland Mainau. Een reis met volop zon, kleur, sportiviteit en bovenal gezelligheid!

Soort vakantie: Rondreis

Aanvullende informatie: ,

€ 629.00

Lees verder

Duitsland Oostenrijk Zwitserland
Product
 

8 daagse fietsreis Bodensee vanaf Langenargen

8-daagse Autovakantie naar 8 daagse fietsreis Bodensee vanaf Langenargen in

Hotel Seeterrasse doet zijn naam alle eer aan, het ligt namelijk pal aan het meer. Op slechts 300 meter van het historische centrum van Langenargen en vanaf het hotel heb je een prachtig uitzicht over het meer en op het slot Montfort. Rondom de Bodensee zijn prachtige fietstochten te maken en de fietspaden zijn over het algemeen van uitstekende kwaliteit. Als je daarbij een bezoek aan interessante steden zoals Bregenz, Friedrichshafen of Lindau kunt combineren met bezoeken aan attracties zoals het bloemeneiland Mainau, dan staat niets een heerlijke fietsvakantie in de weg. Verder kun je zwemmen in het meer of in het naast het hotel gelegen zwembad met zonneweide en ligstoelen. Als dat nog maar wat wordt met fietsen!

Soort vakantie: Autovakantie

Aanvullende informatie: ,

Klantenwaardering: 6 Let op sommige aanbieders werken met een max. waardering van 5

€ 598.00

Lees verder

Duitsland Oostenrijk Zwitserland
Product
 

8 9 daagse fietsreis Bodensee voor genieters

8-daagse Autovakantie naar 8 9 daagse fietsreis Bodensee voor genieters in

Bij deze tocht rondom de Bodensee zijn de meeste dagetappes wat korter, waardoor je net even wat meer tijd hebt om te genieten van al het moois dat je onderweg tegenkomt. En dat kan hier aan de Bodensee, waar het nauwelijks regent en waar hoogtepunten voor het oprapen liggen. Dat wordt dus met volle teugen genieten van prachtige plaatsen zoals Meersburg of Stein am Rhein, de bloemenpracht op het bloemeneiland Mainau of de watervallen van Schaffhausen. In de tijd van de “Festspiele” (24 05 02 06) is de kans groot dat je buiten Bregenz (b.v. in Dornbirn, Höchst of Wolfurth) wordt ondergebracht.

Soort vakantie: Autovakantie

Aanvullende informatie: ,

€ 582.00

Lees verder

Duitsland Oostenrijk Zwitserland
Product
 

7 8 daagse fietsreis Bodensee

8-daagse Autovakantie naar 7 8 daagse fietsreis Bodensee in

Op de grens van de drie landen Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk ligt de Bodensee of, zoals de Duitsers het noemen, het meer van Konstanz. Maar liefst 300 km fietsroutes langs landwegen, door bossen en velden en door een vlak tot licht heuvelachtig landschap, maken een fietstocht langs de Bodensee een lust voor lijf en leden. Vanwege de ligging aan het meer, dat de warmte bewaart, regent het er nauwelijks. Hier en daar komt zelfs subtropische begroeiing voor. Je kunt kiezen uit categorie A (uitstekende 3 en 4 sterrenhotels met do wc, telefoon en tv) en categorie B (3 sterrenhotels en goede Gasthofen, ook met do wc, telefoon en tv) waar je dagelijks van een uitgebreid ontbijtbuffet kunt genieten.

Soort vakantie: Autovakantie

Aanvullende informatie: ,

Klantenwaardering: 7 Let op sommige aanbieders werken met een max. waardering van 5

€ 488.00

Lees verder

Duitsland Oostenrijk Zwitserland
Product