9 daagse busreis Salzburgerland, bergen en meren

8-daagse Rondreis naar 9 daagse busreis Salzburgerland, bergen en meren in

Midden in het prachtige Salzburgerland ligt Krispl, omgeven door de toppen van het Tennengebergte. Deze Oostenrijkse streek laat menig hart sneller kloppen, want de eenheid met de natuur is werkelijk adembenemend. Uiteraard zijn er ook tal van leuke stadjes, waaronder de Mozartstad Salzburg en Hallstatt. Hier vind je nog de echte Oostenrijkse Gemütlichkeit waar het land zo bekend om staat. Laat je in dit Bundesland, waar keizer Frans Josef zijn zomerresidentie had, op vorstelijke wijze verrassen door cultuur en natuur!

Soort vakantie: Rondreis

Aanvullende informatie: ,

€ 422.00

Lees verder

Duitsland Oostenrijk
Product
 

6 7 daagse fietsreis Passau Wenen

7-daagse Autovakantie naar 6 7 daagse fietsreis Passau Wenen in

Zoek je een geweldige reis voor een kleine prijs Dan zit je hier goed! Bij deze reis overnacht je in middenklasse hotels, goede Gasthofen en Pensions in de drie en viersterren categorie. Indien je halfpension boekt zal je in sommige gevallen voor het diner naar een nabijgelegen restaurant worden verwezen. Geniet van de prachtige route, de culturele hoogtepunten zoals het wereldberoemde Abdij in Melk of de stad Wenen en de historisch Romeinse stad Tulln. Maar ook serieuze zaken zoals een bezoek aan het voormalige kamp uit WO II in Mauthausen behoren tot de mogelijkheden. Deze route is vlak en voor iedereen goed te fietsen.

Soort vakantie: Autovakantie

Aanvullende informatie: ,

Klantenwaardering: 7 Let op sommige aanbieders werken met een max. waardering van 5

€ 432.00

Lees verder

Duitsland Oostenrijk
Product
 

8 9 10 daagse fietsreis Passau Wenen

8-daagse Autovakantie naar 8 9 10 daagse fietsreis Passau Wenen in

Een ware belevenis is deze fietstocht langs de Donau, de rivier die bekend staat als een van de mooiste van Europa. Onderweg sta je oog in oog met kunst, cultuur, het prachtige Oostenrijkse landschap en bovenal de Donau. De tocht gaat voor het grootste deel over vlakke wegen en paden, grotendeels verkeersvrij. Geniet met volle teugen als je langs de wijnranken en door dromerige wijndorpjes fietst. Verder hebben steden als Passau, Linz en Wenen op cultureel en historisch gebied veel te bieden. In de maanden juli en augustus is er op zaterdag en zondag een welkomstbijeenkomst in het Duits en Engels. Ook dit jaar weer Wenen garantie.

Soort vakantie: Autovakantie

Aanvullende informatie: ,

Klantenwaardering: 8.4 Let op sommige aanbieders werken met een max. waardering van 5

€ 442.00

Lees verder

Duitsland Oostenrijk
Product
 

8 daagse busreis Wenen en het Wienerwald

6-daagse Rondreis naar 8 daagse busreis Wenen en het Wienerwald in

In het hart van het Wienerwald ligt een van de meest romantische steden van Europa, Wenen! Naast beroemde opera's en operettes staat Wenen ook bekend om haar schitterende gebouwen en paleizen in de typische okerkleuren van de Habsburgers. Het is een geweldige winkelstad met gezellige terrassen en Konditoreien waar je de lekkerste Sachertorte kunt snoepen. Op het programma staat ook een tocht door het groene Wienerwald. Wist je dat dit bosgebied in 2005 werd erkend als UNESCO biosfeerreservaat De beeldschone abdij van Melk mogen we ook zeker niet vergeten. Een waar hoogstandje van barokke architectuur!

Soort vakantie: Rondreis

Aanvullende informatie: ,

€ 309.00

Lees verder

Duitsland Oostenrijk
Product