21 daagse rondreis West USA Canada Highlights

21-daagse rondreis West USA & Canada Highlights

Twee bestemmingen in één klap, hoe ideaal is dat Met adembenemende nationale parken als het Glacier National Park, het Banff National Park en Jasper National Park ontdek je de prachtige natuur van beide landen. En deze natuur bereik je via 's werelds mooiste route Icefields Parkway. Slenter door het pittoreske Sun Peaks en ga voor sportief in Whistler. Verken multicultureel Vancouver op de fiets en neem in Seattle de Monorail om niks te missen. En wat een uitzicht vanuit de Space Needle. Avonturiers of gezinnen, deze rondreis is geschikt voor iedereen!

Soort vakantie: Verre reizen

Aanvullende informatie: ,

€ 2749.00

Lees verder

Canada Verenigde Staten
Product
 

16 daagse rondreis East USA Canada Highlights

16-daagse rondreis East USA & Canada Highlights

Dé hoogtepunten van Oost USA en Canada in één reis. Start en eindpunt is de historische stad Boston. En vanaf dan stapelen de hoogtepunten zich op. Wat dacht je van Montréal, Toronto, Washington DC en 'last but not least' New York Tussen al het stedelijk geweld is er ook ruimte voor natuur. Bij de donderende watervallen van de Niagara Falls en op het platteland bij de Amish bijvoorbeeld. Maak kennis met dit deel van de wereld, waar je je geen moment zult vervelen. De ideale mix van twee fascinerende landen.

Soort vakantie: Verre reizen

Aanvullende informatie: ,

€ 2210.00

Lees verder

Canada Verenigde Staten
Product
 

21 daagse rondreis West Canada USA Highlights

21-daagse rondreis West-Canada & USA Highlights

Twee bestemmingen in één klap, hoe ideaal is dat Met adembenemende nationale parken als het Glacier National Park en het Banff National Park ontdek je de prachtige natuur van beide landen. En deze natuur bereik je via 's werelds mooiste route Icefields Parkway. Slenter door het pittoreske Sun Peaks en ga voor sportief in Whistler. Verken multicultureel Vancouver op de fiets en neem in Seattle de Monorail om niks te missen. En wat een uitzicht vanuit de Space Needle. Avonturiers of gezinnen, deze rondreis is geschikt voor iedereen!

Soort vakantie: Verre reizen

Aanvullende informatie: ,

€ 2840.00

Lees verder

Canada Verenigde Staten
Product
 

18 daagse rondreis Spectaculair West Canada

Vakantie tip 18 daagse rondreis Spectaculair West Canada

18-daagse rondreis Spectaculair West-Canada

Reis mee naar het ruige westen van Canada. De besneeuwde bergtoppen van de Rocky Mountains vormen een mooi contrast met het moderne Vancouver en charmante Victoria. Machtige ijsmassa's omringen je tijdens de avontuurlijke tocht over het Columbia Icefield. Met een beetje geluk kruist een beer je pad. En wie weet spot je walvissen tijdens de 'Inside Passage' ferrycruise langs de mooie kuststreek van Canada. Kortom, maak kennis met de spectaculaire wonderen der natuur en laat je omarmen door de warmhartigheid van de Canadezen. Have a good one!

Soort vakantie: Verre reizen

Aanvullende informatie: ,

Klantenwaardering: 9 Let op sommige aanbieders werken met een max. waardering van 5

€ 2806.00

Lees verder

Canada Verenigde Staten
Product
 

15 daagse rondreis Best of East USA Canada

15-daagse rondreis Best of East USA & Canada

Op naar de bakermat van 'The American Way of Life'. In het oosten van de Verenigde Staten en Canada is de Amerikaanse beschaving ontstaan. Hier groeit en bloeit de ondernemingslust en de vrijheid als nergens anders ter wereld. De moderne architectuur geeft de steden een futuristisch hart, maar je voelt ook de ziel van de geschiedenis. Wolkenkrabbers in metropolen versus weidse landschappen en indrukwekkende natuurfenomenen als '1000 Islands'en de Niagara Falls! Een reis vol contrasten, want je sluit deze reis af met een bezoek aan Gettysburg, waar in 1863 de grote veldslag van de Burgeroorlog plaatsvond.

Soort vakantie: Verre reizen

Aanvullende informatie: ,

Klantenwaardering: 7.3 Let op sommige aanbieders werken met een max. waardering van 5

€ 2366.00

Lees verder

Canada Verenigde Staten
Product
 

16 daagse rondreis East Canada USA Highlights

16-daagse rondreis East-Canada & USA Highlights

Dé hoogtepunten van Oost Canada en de Verenigde Staten in één reis. Start en eindpunt is de bruisende Canadese metropool Toronto. En vanaf dan stapelen de hoogtepunten zich op. Wat dacht je van Washington D.C., Boston, Montréal en 'last but not least' New York Tussen al het stedelijk geweld is er ook ruimte voor natuur. Bij de donderende watervallen van de Niagara Falls en op het platteland bij de Amish bijvoorbeeld. Maak kennis met dit deel van de wereld, waar je je geen moment zult vervelen. De ideale mix van twee fascinerende landen.

Soort vakantie: Verre reizen

Aanvullende informatie: ,

Klantenwaardering: 8 Let op sommige aanbieders werken met een max. waardering van 5

€ 2199.00

Lees verder

Canada Verenigde Staten
Product