8 daagse excursiereis de Balkan Beleving

Vakantie tip 8 daagse excursiereis de Balkan Beleving

8-daagse Zonvakantie naar 8 daagse excursiereis de Balkan Beleving in

Mooi Montenegro. Een fijn verblijf aan de Adriatische Zee. Naast ontspannen vrije dagen in de badplaats Igalo verken je natuurlijk ook enkele trekpleisters in de omgeving. Zo bezoek je de Baai van Kotor en de gelijknamige stad met zijn stadsmuren van wel tien meter dik. Stap in voor een boottocht naar het eiland Gospa od Škrpjela. Ook ga je landsgrenzen over namelijk die van Bosnië en Herzegovina voor een kijkje in de stad Trebinje en het klooster van Tvrdos. En in het zuidoosten van buurland Kroatië wacht 'de parel van de Adriatische kust' op jouw komst Dubrovnik. Oh wat mooi!

Soort vakantie: Zonvakantie

Aanvullende informatie: ,

Klantenwaardering: 9 Let op sommige aanbieders werken met een max. waardering van 5

€ 859.00

Lees verder

Bosnië Herzegovina Kroatië Montenegro
Product
 

8 daagse rondreis Ontdek de Balkan

8-daagse rondreis Ontdek de Balkan

Deze drielandenreis is een authentieke Balkan belevenis. We maken kennis met de imposante bergen van Montenegro en centraal Bosnië, vertellen je over het roerige verleden van Sarajevo en nemen je mee naar verborgen juweeltjes. Zo ga je de bunker en tunnels van Tito in en ontdek je dat er in Bosnië en Herzegovina heuse piramides zijn. Rijdend langs de kust van de Adriatische Zee, op weg naar de Kroatische parel Dubrovnik, geniet je van de zon die glinstert op het water. Voeg daarbij culinaire verrassingen en oprechte gastvrijheid en een heel bijzondere reis is compleet.

Soort vakantie: Zonvakantie

Aanvullende informatie: ,

€ 991.00

Lees verder

Bosnië Herzegovina Kroatië Montenegro
Product
 

12 daagse fly drive Grand Tour Montenegro

12-daagse Zonvakantie naar 12 daagse fly drive Grand Tour Montenegro in

Een unieke reis door drie prachtige en authentieke Balkan landen. Maak tijdens je reis zeker kennis met een van de meest imposante bergen van Montenegro en centraal Bosnië, ontdek de verborgen verhalen over het roerige verleden van Sarajevo en ga op zoek naar de juweeltjes van deze landen. Stap in het bekende en belangrijkste orthodoxe klooster van Montenegro, Vasilije Ostrosk. Onderweg naar Mostar geniet je van het karst gesteente en de prachtige bergen die dit zuidoostelijke gedeelte van Bosnië en Herzegovina rijk is. Breng zeker een bezoek aan de Bosnische ondergrondse piramides en geniet van het vele natuurschoon en de vele vissersdorpjes die overal aan de adriatische kust liggen. Combineer deze reis met heerlijke culinaire verrassingen en gastvrijheid en je bijzondere reis is volledig compleet.

Soort vakantie: Zonvakantie

Aanvullende informatie: ,

€ 977.00

Lees verder

Bosnië Herzegovina Kroatië Montenegro
Product