Vakantiehuis in La Roche en Ardenne, in Ardennen.

Schitterend gelegen vrijstaand vakantiehuis in de Ardennen, midden in de natuur op ca 8 km van La Roche en Ardenne. In alle jaargetijden zult u van de voortreffelijke ligging van dit huis kunnen genieten. Het omliggende privé-bos heeft een omvang van 13.000 m2 en het wild komt vaak hun dorst lessen in het beekje enkele meters verderop. Vanuit uw woonkamer maakt u 's morgens en 's avonds een werkelijke kans herten of ander wild vlakbij uw woning te zien grazen. Het is een ideale plek voor wie kiest voor rust en natuur. Wij vragen u met respect met het omliggende natuurschoon om te gaan. Wie wil terugkeren naar de "bewoonde wereld" dient 8 km te rijden richting La Roche en Ardenne. La Roche en Ardenne is gelegen langs de Ourthe, ca 70 km ten zuiden van Luik en 20 km ten westen van Marche en Famenne. Dit is één van de belangrijkste vakantieoorden in de Ardennen. De ruïnes van de middeleeuwse burcht overheersen het stadje. Bovendien vindt u hier talrijke musea, restaurants, mountainbike circuits, bewegwijzerde wandelwegen, zowel een overdekt als een openlucht zwembad en een wildpark. Het Ourthedal is bijzonder pittoresk in de richting van Houffalize. De rivier is wild en wispelturig: ideaal om te vissen en te kajakken. Hier bevindt zich de rots van de Hérou, bekend in de Ardennen vanwege het prachtige uitzicht vanaf dit punt. Boven het dal strekken zich verder de bosmassieven uit, waar u naar hartelust kunt wandelen. NB: De laatste 300 meter naar het chalet kunnen moeilijk begaanbaar zijn als er sneeuw ligt. Wij adviseren u sneeuwkettingen te gebruiken. Ook is het mogelijk uw auto 300 meter hoger te parkeren en naar het vakantiehuis te lopen.

Soort Accomodatie: Vakantiehuis

€ 500.00

Lees verder

België Ardennen La Roche en Ardenne
Product
 

Camping Floreal la Roche

Camping bij La Roche en Ardenne, Ardennen in België.

Camping bij La Roche en Ardenne, Ardennen in België. Ideaal voor de actieve vakantieganger. Buitenzwembad (geopend in juli en augustus). Nieuw welnesscentrum. Animatie voor jong en oud (in hoogseizoen).

Soort Accomodatie: CAM

Lees verder

België Ardennen La Roche en Ardenne
Product
 

Floreal La Roche Koko Holidays

8-daagse Autovakantie naar Floreal La Roche Koko Holidays in Ardennen

Midden in de fraaie natuur van de Belgische Ardennen ligt camping Floréal La Roche in La Roche en Ardenne. Met aan de ene kant de rivier de Ourthe en aan de andere kant prachtige beboste hellingen. Het centrum van het gezellige La Roche en Ardenne ligt op ongeveer 1,5 kilometer. Actieve vakantiegangers leven zich hier uit met mountainbiken, raften, kajakken en wandelen. Iets rustiger kan ook gooi eens een hengel uit in de Ourthe. De kids vermaken zich ondertussen wel in de speeltuin, bij het springkasteel, op de sportvelden of ze zijn aan het tafeltennissen. Op ongeveer 800 meter van de camping ligt het hoofdgebouw van de Floréal Club. Campinggasten kunnen hier van alle faciliteiten gebruik maken (sommige tegen betaling), zoals een buitenzwembad (geopend in juli en augustus), tennisbanen en minigolf. In de zomermaanden is er een animatieteam dat van alles organiseert voor jong en oud.

Soort Accomodatie: Camping

Soort vakantie: Autovakantie

Aanvullende informatie: Bar,Speeltuin,Supermarkt,Tuin,Volleybal,Sauna,Wasmachines (zelfservice),Huisdieren toegestaan,

Aantal Sterren: 4

Klantenwaardering: 5.9 Let op sommige aanbieders werken met een max. waardering van 5

€ 116.00

Lees verder

België Ardennen La Roche En Ardenne
Product